Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо упорядкування окремих питань пенсійного забезпечення та страхування працівників Державного бюро розслідувань”

 

Проєкт Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо упорядкування окремих питань пенсійного забезпечення та страхування працівників Державного бюро розслідувань” розроблено Пенсійним фондом України з метою унормування в законах України питань, пов’язаних із пенсійним забезпеченням та загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням працівників Державного бюро розслідувань.

 

Проєктом акта пропонується внести зміни до законів України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, поширивши норми цих законів стосовно пенсійного забезпечення та загальнообов’язкового державного соціального страхування на осіб рядового і начальницького складу Державного бюро розслідувань.

 

Вищезазначений проєкт розміщено в мережі Інтернет на інформаційної сторінці  вебпорталу Пенсійного фонду України у підрозділі “Проекти нормативно-правових актів” розділу “Документи”.

 

Просимо зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту надсилати на електронну адресу: kovalevskiy@pfu.gov.ua до 30 березня 2021 року.

 

Контактна особа: Ковалевський Олексій Леонідович, головний спеціаліст відділ по забезпеченню взаємодії з Верховною Радою України, розробки та систематизації законодавства Юридичного департаменту Пенсійного фонду України, тел. (044) 284 64 43.

 

 

background Layer 1