Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій”

 

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій” (далі – Проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено у зв’язку із необхідністю приведення Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 1998 року № 1740, у відповідність до термінології, передбаченої Законом України “Про електронні комунікації”, та  положень Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування” (із змінами, внесеними Законом України від 16 грудня 2020 року № 1089-IX “Про електронні комунікації”).

 

Зауваження та пропозиції до Проєкту постанови просимо надсилати протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: fed@pfu.gov.ua.

 

 

background Layer 1