Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування”

21.09.2021 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ ЩОДО ПРОЄКТУ Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування”

Відповідно до вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування”  (далі – проєкт Закону).

Проєкт Закону розроблено у зв’язку із необхідністю приведення термінології Закону в частині сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при наданні послуг мобільного зв’язку у відповідність із спеціальним законом, а саме Законом України від 16 грудня 2020 року № 1089-IX “Про електронні комунікації”.

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до Проєкту постанови на електронну адресу fed@pfu.gov.ua до 06 жовтня 2021 року.

 

Контактна особа:

Заступник начальника управління-начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Фінансово-економічного департаменту, Польовик Людмила Василівна, тел. 2845127

background Layer 1