Пропустити навігацію

Повідомлення про публічне громадське обговорення проєкту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021–2023 роки

           Пенсійний фонд України запрошує до участі в засіданні за круглим столом для публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021–2023 роки  (далі – Антикорупційна програма), розробленого відповідно до  статті 19 Закону України “Про запобігання корупції”, Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2014 № 280, Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої  рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року № 126, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за № 1718/29848, Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 грудня 2017 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за № 87/31539.

        З проєктом Антикорупційної програми можна ознайомитися на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у розділі “Діяльність” підрозділ “Запобігання корупції” підрозділ “Антикорупційна програма Пенсійного фонду України” підрозділ “2021” (https://www.pfu.gov.ua/diyalnist/zapobigannya-koruptsiyi/antykoruptsijna-programa-pensijnogo-fondu-ukrayiny/2021-antykoruptsijna-programa-pensijnogo-fondu-ukrayiny/).

Програма передбачає впровадження заходів подальшого удосконалення системи управління та контролю за діяльністю органів Пенсійного фонду України, спрямованих на своєчасне виявлення, усунення та мінімізацію корупційних ризиків при виконанні функцій та завдань органами Пенсійного фонду України.

Завдання, визначені Антикорупційною програмою, поширюватимуться на всі органи Пенсійного фонду України.

 

Обговорення відбудеться у форматі засідання за круглим столом      27 вересня 2021 року з 16 год. 00 хв. до  17 год. 00 хв.          на платформі ZOOM.

 

Реєстрація учасників засідання та обґрунтовані письмові пропозиції до проєкту Антикорупційної програми приймаються на електронну пошту anticorup@pfu.gov.ua до 12 год. 00 хв. 27 вересня 2021 року з обов’язковим зазначенням:

  • органу, установи, організації;
  • П.І.Б. та посади учасника;
  • актуальної адреси електронної пошти (для надсилання посилання для участі у засіданні).

 

Пропозиції мають бути надані у документах з текстовим вмістом (не скановане зображення) у форматах DOC(X) або PDF, форма яких повинна відповідати формі документу, щодо якого вони вносяться.

  

Результати обговорення проєкту Антикорупційної програми будуть оприлюднені на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України протягом трьох робочих днів після проведення засідання.

 

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за телефоном +38 (044) 284-26-52 (Касьянов Олександр Олександрович).

 

____________________________

background Layer 1