Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження та виконання бюджету Пенсійного фонду України”

 

Відповідно до вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань реформування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт постанови правління Пенсійного фонду України “Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження та виконання бюджету Пенсійного фонду України” (далі – Проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено з метою вдосконалення процесу формування бюджету Пенсійного фонду України, кошторису видатків на фінансування адміністративних витрат, пов’язаних з виконанням функцій, покладених на органи Пенсійного фонду України, та бюджетної документації в Пенсійному фонді України і його підвідомчих органах.

 

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до Проєкту постанови на електронну адресу ned_pfu@ukr.net до 17 грудня 2021 року.

 

Контактна особа: головний спеціаліст-економіст відділу планування, прогнозування бюджету та методологічного забезпечення управління формування та виконання бюджету Фінансово-економічного департаменту, Шевченко Надія Василівна, тел. 2846815.

 

 

background Layer 1