Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Змін до положень про територіальні органи Пенсійного фонду України”

 

Проєкт постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Змін до положень про територіальні органи Пенсійного фонду України” розроблено Пенсійним фондом України з метою приведення у відповідність до вимог законодавства положень про територіальні органи Пенсійного фонду України.

Проєктом акта пропонується внести зміни до Положення про головні управління Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 22 грудня 2014 року № 28-2, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 січня 2015 року за № 40/26485, Положення про управління Пенсійного фонду України в районах, містах, районах у містах, а також про об’єднані управління, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 22 грудня 2014 року № 28-2, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 січня 2015 року за № 41/26486, виклавши їх у новій редакції.

Нововведення передбачають, що територіальні органи поміж іншого здійснюють: послуги з надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу; страхові виплати та надають соціальні послуги відповідно до Законів України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” та “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”; профілактику нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання; проведення перевірки обґрунтованості видачі, продовження листків непрацездатності і документів, що є підставою для їх формування, на базі інформації з електронних систем та реєстрів; контроль за використанням страхувальниками та застрахованими особами страхових коштів.

Вищезазначений проєкт розміщено в мережі Інтернет на інформаційної сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України у підрозділі “Проекти нормативно-правових актів” розділу “Документи” підрозділу “Документи/ питання, винесенні на обговорення” розділу “Електронні консультації з громадськістю”. 

Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту надсилаються протягом місяця за адресою: Пенсійний фонд України, 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 9. E-mail: info@pfu.gov.ua. 

 

 

background Layer 1