Пропустити навігацію

На Черкащині продовжуються зустрічі з арбітражними керуючими

Нарада з арбітражними керуючими відбулася сьогодні в головному управлінні Фонду в Черкаській області. Під час заходу йшлося про спільні дії щодо погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду та органів Державної фіскальної служби.

Арбітражні керуючі поінформували про проведену роботу по дев’яти підприємствах, які мають заборгованість із єдиного соціального внеску до Державної фіскальної служби та по платежах до Пенсійного фонду. Також надали письмові звіти по підприємствах, які перебувають у процедурах банкрутства.

Заборгованість підприємств, які перебувають у стадії банкрутства, з обов’язкових платежів, що адмініструють органи Фонду, становить 43,2 %. Під час заходу обговорено питання активізації роботи щодо погашення кредиторської заборгованості зазначеними підприємствами, перспективи реалізації майна та прискорення завершення ліквідаційних процедур.

Заступник начальника головного управління Фонду в Черкаській області Олександр Супряга акцентує, що наповнення бюджету Пенсійного фонду є одним із пріоритетних завдань для своєчасного фінансування пенсії, тому слід об’єднати зусилля представників різних органів влади та вжити всіх необхідних заходів для прискорення стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску.

DSC 0118  - На Черкащині продовжуються зустрічі з арбітражними керуючими

background Layer 1