Пропустити навігацію

Про роботу Пенсійного фонду – у прямому ефірі ранкової телепрограми

День людей похилого віку весь світ відзначає щороку першого жовтня. Про те, яку допомогу їм надає Пенсійний фонд, сьогодні в прямому ефірі ранкової програми «Доброго ранку, Черкащино!» на телеканалі «Рось» розповіла перший заступник начальника головного управління Фонду в області Анна Вовкогон.

Фахівець поінформувала глядачів про функції Пенсійного фонду, роботу сервісних центрів у області та наголосила, що для зручності та економії часу і коштів пенсіонерів у об’єднаних територіальних громадах та центрах надання адміністративних послуг працюють фахівці Фонду на віддалених робочих місцях. Із початку року фахівці Фонду опрацювали понад 291 тисячу звернень. Зазначила, що найчастіше пенсіонери звертаються з запитаннями щодо правильності призначення та перерахунків пенсії, підвищення її розміру, роз’яснення чинного законодавства.

Відповідаючи на запитання ведучих, Анна Вовкогон розповіла також про надбавки до пенсії, можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України.

Довідково. На 01.10.2018 в Черкаській області на обліку перебувають понад 408 тисяч пенсіонерів, середній розмір їхньої пенсії становить 2 282,04 грн.

DSC 0224  - Про роботу Пенсійного фонду – у прямому ефірі ранкової телепрограми

background Layer 1