Пропустити навігацію

День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області

Заходи з нагоди відзначення Дня людей похилого віку відбулися у всіх районах Черкаської області першого жовтня. Пенсійники зустрічалися з літніми людьми в територіальних центрах соціального обслуговування, спілкувалися з представниками ветеранських організацій, проводили телефонні «гарячі лінії» та «дзвінки ввічливості», виїжджали до громадян за місцем їхнього проживання.

У Кам’янському, Канівському, Корсунь-Шевченківському, Христинівському районах фахівці зустрілися з підопічними, що проживають у стаціонарних відділеннях територіальних центрів соціального обслуговування, надали необхідні роз’яснення та особисті консультації щодо їхнього пенсійного забезпечення.

Із представниками ветеранських організацій, відвідувачами Фонду та майбутніми пенсіонерами поспілкувалися цього дня пенсійники на Драбівщині, Звенигородщині, Уманщині, Шполянщині, Чорнобаївщині, Жашківщині, Тальнівщині. Присутніх вони поінформували про зміни в пенсійному законодавстві, пояснили порядок призначення пенсії за віком, по інвалідності та за вислугу років, розповіли про перерахунок пенсії та складники, від яких залежить її розмір, відповіли на поставлені запитання.

Пенсіонери Городищенського, Лисянського, Маньківського, Смілянського, Черкаського районів та м. Черкас, що не мали змоги прийти до сервісних центрів, телефонували на пряму телефонну «гарячу лінію». На їхні запитання відповідали керівники сервісних центрів. Найбільше запитань стосувалося розміру та перерахунку пенсії, порядку отримання електронного пенсійного посвідчення.

Представники Фонду в м. Ватутіне, на Монастирищині, Катеринопільщині взяли участь в урочистостях, які відбулися в районах до Міжнародного дня людей похилого віку.

Цього дня роз’яснення за місцем проживання громадян надали пенсійники в Золотоніському та Чигиринському районах. Фахівці ознайомили пенсіонерів із останніми змінами в законодавстві, новими дистанційними сервісами Фонду та перевагами веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

DSC00831 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської областіIMG 2163 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської областіFoto 01.10.2018 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської областіFoto Garyacha liniya - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області

IMG 20181001 102959 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області
 

IMG 9213989f36dfe596fa1036007adb534c V - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області

IMG c86d27571eaca4988717fe1f2afc949b V - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області

IMG 3119 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської областіDSC02241 - День людей похилого віку відзначили в усіх районах Черкаської області

background Layer 1