Пропустити навігацію

На Золотоніщині триває інформаційна робота у напрямку легалізації зайнятості

Фахівці Фонду Золотоніщини пояснюють громадянам, чому офіційне працевлаштування більш вигідне з огляду на чинне законодавство та яким чином можна вже зараз подбати про майбутню пенсію.

Спеціалісти разом із представниками управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та управління Державної фіскальної служби провели інформаційну роботу з найманими працівниками. Пояснювали, що розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітку, з якого фактично сплачені страхові внески. До страхового стажу під час виходу на пенсію враховуються тільки ті періоди, за які повністю сплачені страхові внески у сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.

На центральній площі Золотоноші заступник начальника управління-начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій №7 управління застосування пенсійного законодавства Вікторія Карасьова провела з учнями старших класів квест-гру «Працюй легально!». Школярі підтримали ініціативу працівників Фонду та долучилися до їхнього флешмобу, щоб звернути увагу містян на проблему отримання зарплати «в конвертах».

1 - На Золотоніщині триває інформаційна робота у напрямку легалізації зайнятості2 - На Золотоніщині триває інформаційна робота у напрямку легалізації зайнятості

 

 

 

background Layer 1