Пропустити навігацію

На Драбівщині відкрито новий агентський пункт

Агентський пункт з обслуговування громадян розпочав роботу вчора в селі Драбове-Барятинське на базі сільської ради, де планується створення об’єднаної територіальної громади. До неї належатимуть чотири села: Драбове-Барятинське, Перервинці, Митлашівка, Білоусівка. Фахівці Фонду надаватимуть пенсіонерам послуги кожної другої середи щомісяця.

Під час відкриття начальник Драбівського відділу обслуговування громадян Олена Черниш ознайомила присутніх із послугами, що надаватиме представник Фонду в агентському пункті. Поінформувала про умови і порядок призначення пенсії, можливість завчасного звернення до сервісного центру Пенсійного фонду з метою здійснення правової оцінки документів, необхідних для її призначення. Розповіла про зміни у пенсійному законодавстві, впровадження електронного пенсійного посвідчення, можливість налаштування послуги смс-повідомлення, отримання довідок із QR- кодом, правила реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Наголосила на важливості офіційного оформлення трудових відносин, оскільки майбутня пенсія залежить від тривалості страхового стажу і розміру офіційно нарахованої заробітної плати.

Довідково. У селах Драбове-Барятинське, Перервинці, Митлашівка та Білоусівка проживає 5440 осіб, із них 2103 – пенсіонери.
1 3 - На Драбівщині відкрито новий агентський пункт2 3 - На Драбівщині відкрито новий агентський пункт

background Layer 1