Пропустити навігацію

В головному управлінні Фонду Черкащини обговорили порядок спільних дій під час оформлення субсидій

В головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області на виконання доручення Міністра соціальної політики Андрія Реви та листа Пенсійного фонду України організовано селекторну нараду з представниками Департаменту соціального захисту населення щодо питань організації роз’яснювальної роботи серед працездатних осіб під час оформлення субсидій.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів, відповідальні за здійснення представницьких функцій у відповідних адміністративно-територіальних одиницях, начальники відділів обслуговування громадян, керівники органів соціального захисту населення в районах.

Начальник головного управління Світлана Зінник наголосила, що з моменту отримання доручення налагоджена взаємодія із Департаментом соціального захисту населення області, оскільки однією з вимог для оформлення житлової субсидії є обов’язкова сплата працездатними особами єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний.

Фахівець з обслуговування громадян Наталія Сергієнко окреслила алгоритм спільних дій спеціалістів обох служб у наданні оперативної та кваліфікованої допомоги громадянам, які звертаються для оформлення субсидій. Поінформувала, що в органах соціального захисту населення забезпечено:

– перебування спеціалістів Фонду для надання необхідних консультацій;

– розміщено інформаційні пам’ятки щодо порядку сплати  єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;

– визначено номери телефонів та відповідальних фахівців у сервісних центрах Пенсійного фонду області.

Для жителів міста Черкаси в Управлінні ДФС в Черкаській області визначено окремий кабінет та спеціаліста для надання допомоги в оформленні договорів про добровільну участь.

За результатами селекторної наради досягнуто домовленості протягом жовтня-листопада поточного року активізувати спільні дії спеціалістів двох відомств для оперативного та кваліфікованого консультування громадян Черкащини.

   DSC 0560 - В головному управлінні Фонду Черкащини обговорили порядок спільних дій під час оформлення субсидій

DSC 0558 - В головному управлінні Фонду Черкащини обговорили порядок спільних дій під час оформлення субсидій

 

 

background Layer 1