Пропустити навігацію

Виїзні прийоми – наближення пенсійних послуг до населення

З метою оперативного інформування жителів області щодо змін у пенсійному законодавстві та нових послугах Пенсійного фонду України, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник провела виїзні прийоми громадян Звенигородського та Шполянського районів.

Можливістю зустрітися і особисто поспілкуватися з керівником пенсійної служби області скористалося чимало жителів районних центрів, як пенсіонерів, так і людей передпенсійного віку. Переважна більшість запитань стосувалася складових та розміру пенсійних виплат, умов і порядку призначення пенсії за віком, нарахування індексації, проведення автоматичного перерахунку пенсії з 1 липня цього року, а також  поетапного збільшення розміру пенсії в залежності від страхового стажу.

У Звенигородському відділі обслуговування громадян Світлана Зінник також зустрілася із головою районної ради ветеранів війни та праці, та  з керівником районної громадської організації «Союз Чорнобиль», з якими обговорила питання пенсійного забезпечення ветеранів, осіб з інвалідністю та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, особливу увагу приділила питанню обслуговування громадян з особливими потребами за місцем проживання та осіб з обмеженими фізичними можливостями.

На зустрічі з головою Шполянської об’єднаної територіальної громади керівники обговорили шляхи співпраці, зокрема можливості прийому громадян з пенсійних питань через Центр надання адміністративних послуг громади, поліпшення якості обслуговування та створення належних умов для відвідувачів.

Під час спілкування Світлана Зінник звертала увагу громадян на запроваджених Пенсійним фондом України нових онлайн – сервісів, пропонувала скористатись інформацією веб-порталу та замовити послугу смс-інформування.

33 - Виїзні прийоми – наближення пенсійних послуг до населенняIMG 20181024 122124 - Виїзні прийоми – наближення пенсійних послуг до населення

 

background Layer 1