Пропустити навігацію

В області триває роз’яснювальна робота для трудових колективів

Фахівці Фонду регулярно спілкуються з трудовими колективами, пояснюючи зміни у пенсійному законодавстві та дізнаючись безпосередньо від людей, що саме їх турбує і на які аспекти потрібно звернути увагу під час роз’яснень.

Медикам Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги про їхнє пенсійне забезпечення розповіла начальник Черкаського відділу обслуговування громадян Тетяна Хилик. Разом із учасниками заходу фахівець обговорила питання визначення права працівників охорони здоров’я на пенсію за вислугу років та на призначення пільгової пенсії за Списком № 1 та Списком № 2. Окремо зупинилася на нововведеннях у пенсійній сфері та роз’яснила особливості законодавчих змін.

Колектив Канівського коледжу культури і мистецтв про сучасні сервіси Пенсійного фонду України поінформував начальник Канівського відділу обслуговування громадян Олег Вербук. Зазначив, що саме завдяки їх використанню зареєстровані користувачі можуть отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку, переглянути дані власної пенсійної справи без відвідування Пенсійного фонду, отримати довідки форми ОК-5, ОК-7.

Фахівці Фонду відповіли на запитання присутніх та роздали інформаційні матеріали з пенсійної тематики.

Kaniv - В області триває роз’яснювальна робота для трудових колективів

background Layer 1