Пропустити навігацію

У Чигирині відбулася онлайн-нарада за допомогою Skype-зв’язку

Спільну робочу нараду в онлайн-режимі за допомогою Skype-зв’язку проведено в Чигиринському відділі обслуговування громадян зі спеціалістами районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 3 Олександр Ходаченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Людмила Новіцька, провідний фахівець з питань зайнятості Андрій Буряченко уточнили відомості, подані страхувальниками у звітності щодо осіб, які звертаються на облік до служби зайнятості. Звірка дати та підстав фактичного звільнення з роботи, кількості відпрацьованих днів забезпечує уточнення страхового стажу, а інформація про особу на підставі паспорту та ідентифікаційного коду застрахованої особи – актуальність даних, занесених до реєстру застрахованих осіб, який використовується для призначення майбутньої пенсії. Проведення оперативної наради дало змогу уточнити страховий стаж по застрахованих особах 25 роботодавців.

Така форма взаємодії з соціальними партнерами в онлайн-режимі буде практикуватися і надалі, адже допомагає оперативно вирішувати спільні проблемні питання, швидко виправляти допущені роботодавцями помилки та сприяє покращенню якості надання послуг громадянам.

IMG 20190221 140338 - У Чигирині відбулася онлайн-нарада за допомогою Skype-зв’язку

background Layer 1