Пропустити навігацію

Рейди з питань легалізації зайнятості населення провели в Чорнобаївському та Монастирищенському районах

Спільні рейди з питань легалізації зайнятості населення за участю представників управлінь із питань праці та соціального захисту населення та фінансового управління райдержадміністрацій відбулися в Чорнобаївському та Монастирищенському районах. У заходах взяли участь начальники відділів обслуговування громадян Наталія Грицай та Ірина Стасюк.

Члени робочої групи обстежили суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі та надання послуг населенню. Підприємцям та найманим працівникам надали роз’яснення з питань дотримання норм законодавства про працю, оформлення трудових відносин та оплати праці. Представники Фонду розповіли про поняття страхового стажу та його вплив на майбутню пенсію, запропонували зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України для своєчасного виявлення порушень прав працівників.

Основними питаннями, які виникали у роботодавців, були порядок оформлення працівників на умовах трудового чи цивільно-правового договору, своєчасна виплата заробітної плати в законодавчо встановлених розмірах та сплата єдиного соціального внеску.

Довідково: У Черкаській області із початку року проведено вже 15 рейдів із питань легалізації зайнятості населення.

141152 1 - Рейди з питань легалізації зайнятості населення провели в Чорнобаївському та Монастирищенському районах

98fdf7497 2 - Рейди з питань легалізації зайнятості населення провели в Чорнобаївському та Монастирищенському районах

background Layer 1