Пропустити навігацію

Жителям Чигиринського району – про виплату субсидій в готівковій формі

Інформаційну кампанію щодо виплати органами Пенсійного фонду України коштів для розрахунків за комунальні послуги безпосередньо одержувачам субсидій провели фахівці Чигиринського відділу обслуговування громадян.

Роз’яснення надали жителям Чигирина (у трудовому колективі НІКЗ «Чигирин») та Чигиринського району (в селах Стецівка, Матвіївка, Суботів, Красносілля, Тіньки, у трудовому колективі ТОВ «Суботів»).

Начальник сервісного центру Оксана Філоненко та спеціаліст Марина Січова роз’яснили громадянам основні аспекти змін, пов’язаних із монетизацією, поінформували, як відбудеться виплата коштів та як це пов’язано з отриманням пенсійних виплат. Зазначили, що субсидію пенсіонери розпочнуть отримувати з  4 березня одночасно з пенсійними виплатами.

Учасники заходів дізналися також про перерахунок пенсії з першого березня 2019 року. Спеціалісти наголосили на доплаті до пенсійних виплат для тих пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, але через невеликий розмір заробітку мають низьку пенсію.

Фахівці Фонду надали роз’яснення стосовно нових сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України, завдяки якому кожен пенсіонер може отримати відомості з власної пенсійної справи про вид та суму призначеної пенсії, застрахована особа зможе отримати довідку про стаж та заробітну плату тощо.

Громадяни цікавилися питаннями щодо строків та умов виплати перерахованих пенсій, порядком визначення розміру та проведення перерахунку пенсій. Представники Фонду відповіли на всі запитання та надали для ознайомлення інформаційні матеріали щодо отримання житлових субсидій у готівковій формі, перерахунку пенсії з 01 березня 2019 року та її індексації в 2019 році.

matviyivka 1 - Жителям Чигиринського району – про виплату субсидій в готівковій формі

s.Stetsivka 3 - Жителям Чигиринського району – про виплату субсидій в готівковій формі

s.Krasnosillya 2 2 - Жителям Чигиринського району – про виплату субсидій в готівковій формі

s.Tinky 4 - Жителям Чигиринського району – про виплату субсидій в готівковій формі

background Layer 1