Пропустити навігацію

У Золотоноші пенсійники провели семінар для бухгалтерів

Семінар для бухгалтерів підприємств, установ, організацій відбувся в Золотоніському відділі обслуговування громадян. Про ключові аспекти роботи, пов’язаної з наданням звітності, поінформували фахівці  сервісного  центру.

Заступник начальника управління – начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій Вікторія Карасьова розповіла про початок роботи кабінету роботодавця на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, можливість самостійно отримувати електронні довідки про страховий стаж працівників протягом п’яти хвилин від імені юридичної особи. Акцентувала увагу на порядку внесення змін до облікових карток застрахованих осіб за результатами верифікації Реєстру застрахованих осіб, шляхах усунення помилок у звітності, необхідності своєчасного подання повідомлення про прийняття на роботу.

Представники Фонду повідомили про можливість та переваги реєстрації страхувальників та застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду, висвітлили тему дотримання страхувальниками законодавства про працю, забезпечення соціальних стандартів щодо оплати праці найманим працівникам. Поінформували про негативні наслідки нарахування заробітної плати меншої, ніж законодавчо встановлений розмір, та вплив розміру сплаченого єдиного внеску на майбутню пенсію.

Учасники семінару отримали інформаційні матеріали та заяви для реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України.

1 1 - У Золотоноші пенсійники провели семінар для бухгалтерів2 1 - У Золотоноші пенсійники провели семінар для бухгалтерів

background Layer 1