Пропустити навігацію

Трудовим коллективам області – про пенсійне законодавство

Новації пенсійної сфери окреслили представники Фонду на зустрічах із трудовими колективами в районах.

Начальник Чорнобаївського відділу обслуговування громадян Наталія Грицай та головний спеціаліст відділу Надія Гриценко розповіли працівникам Чорнобаївської селищної ради, управління з питань праці та соціального захисту населення, територіального центру та Придніпровського навчально-виховного комплексу про дотримання норм законодавства в частині нарахування мінімальної заробітної плати, легалізації трудових відносин. Присутнім надавали консультації щодо користування веб-порталом електронних послуг Фонду та отримання інформації за допомогою смс-інформування.

Заступник начальника Жашківського відділу обслуговування громадян Інна Кулибаба під час зустрічі з працівниками відділення АТ «Укрпошта» поінформувала про механізм розрахунку пенсії, підвищення розміру пенсійних виплат із першого березня та одноразову доплату до пенсії. Оскільки листоноші безпосередньо спілкуються з пенсіонерами, то Інна Кулибаба просила інформувати громадян, що разом із пенсією вони отримають кошти для розрахунку за житлово-комунальні послуги. Звертатися особисто до органів Пенсійного фонду не потрібно, але після отримання субсидії готівкою споживач має забезпечити оплату спожитих послуг, оскільки наявність простроченої заборгованості унеможливить подальше надання державної підтримки.

Начальник Черкаського відділу обслуговування громадян №1 Тетяна Хилик трудовому колективу ПАТ «Черкасирибгосп» розповіла про зміни у пенсійній сфері з березня цього року: перерахунки пенсії та виплату субсидій органами Пенсійного фонду. Надала консультативну допомогу щодо реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України, відповіла на численні запитання та роздала брошури на актуальну тематику.

IMG  101706 3 - Трудовим коллективам області – про пенсійне законодавство

IMG 105840 2 - Трудовим коллективам області – про пенсійне законодавство

IMG 2642 1 - Трудовим коллективам області – про пенсійне законодавство

 

 

 

 

background Layer 1