Пропустити навігацію

Про зміни в пенсійному законодавстві –  жителям Смілянщини та Канівщини

Прийоми громадян у селах традиційно проводять фахівці Фонду. Такі заходи дозволяють пенсіонерам отримати консультації, не витрачаючи кошти і час на проїзд до відділу обслуговування громадян.

Прийом жителів села Плескачівка провела заступник начальника Смілянського відділу обслуговування громадян Алла Кірієнко. Із жителями сіл Межиріцької об’єднаної територіальної громади в селі Хмільна зустрілася головний спеціаліст Канівського відділу обслуговування громадян Мирослава Штепа-Саврас.

Фахівці Фонду розповіли про порядок призначення та перерахунку пенсії залежно від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосили на необхідності легальної зайнятості та дотримання законодавства про працю. Також роз’яснили порядок перерахунку пенсії з першого березня цього року та механізм виплати житлових субсидій. Окремо ознайомили громадян із перевагами користування веб-порталом електронних послуг  Пенсійного фонду України та послугою смс-інформування, пояснили порядок оформлення електронного пенсійного посвідчення.

88 V - Про зміни в пенсійному законодавстві –  жителям Смілянщини та Канівщини

background Layer 1