Пропустити навігацію

Фахівці Фонду Золотоніщини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед працівників салонів краси

Переваги офіційного працевлаштування розповіли працівникам салонів краси м. Золотоноша начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №4 Ірина Козир і головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету Наталія Гуримська.

Наталія Гуримська роз’яснила підприємцям норми законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску та порядку зарахування страхового стажу. Спеціаліст Фонду звернула увагу на переваги легального оформлення трудових відносин, адже розмір майбутньої пенсії залежить в тому числі від суми сплачених внесків.

Ірина Козир ознайомила з перевагами реєстрації на веб-порталі Фонду, розповіла про можливість здійснювати постійний контроль за даними щодо сплати єдиного соціального внеску та зарахування періодів роботи до страхового стажу, що можуть впливати на пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до відділу обслуговування громадян.

IMG b79fef6109d821f49a643886d9316868 V - Фахівці Фонду Золотоніщини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед працівників салонів краси

background Layer 1