Пропустити навігацію

В області завершено деклараційну кампанію-2019

20 main - В області завершено деклараційну кампанію-2019Деклараційна кампанія-2019 завершилася 31 березня. Особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, протягом трьох місяців мали заповнити декларації про доходи за 2018 рік на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Державних службовців головного управління та керівників структурних підрозділів, відповідальних за здійснення представницьких функцій у відповідних адміністративно-територіальних одиницях поінформовано про необхідність своєчасного подання декларацій за 2018 рік, надано для ознайомлення і використання в роботі відповідні методичні матеріали. Також акцентовано, що 12.02.2019 стартував онлайн-курс «Декларуй доброчесно!», покликаний допомогти кожному правильно заповнити електронну декларацію.

Крім того, у лютому проведено додаткове інформування працівників, які звільнилися у 2018 році, а також державних службовців, які перебувають у тривалих відпустках, про їх обов’язок подати декларацію за 2018 рік.

Під час деклараційної кампанії-2019 працівники сектору з питань запобігання та виявлення корупції надавали державним службовцям індивідуальну консультаційну допомогу в заповнені декларацій.

Усі працівники головного управління, в тому числі звільнені у минулому році, вчасно подали декларації за 2018 рік.

background Layer 1