Пропустити навігацію

Пенсійники області проводять Дні відкритих дверей для молоді

Дні відкритих дверей для школярів та студентів провели фахівці відділів обслуговування громадян в Черкаському та Маньківському районах.

До Черкаського відділу обслуговування громадян завітали студенти національного університету імені Богдана Хмельницького та комерційного коледжу. Представник Фонду Валентина Велько ознайомила гостей з роботою сервісного центру, розповіла про пріоритетні завдання, визначені для органів Пенсійного фонду, акцентувала увагу на перевагах офіційного працевлаштування, негативних наслідках для осіб, за яких роботодавець не сплачував єдиний соціальний внесок. Майбутні соціальні працівники, педагоги та психологи отримали брошури щодо умов призначення пенсії за віком та по інвалідності.

До Маньківського відділу обслуговування громадян запросили школярів навчально-виробничого комплексу «Школа-гімназія». Фахівець Фонду Олена Лазба-Чемінава в доступній формі розповіла історію становлення пенсійної служби, основні принципи її роботи та наголосила на тому, що розмір майбутньої пенсії залежить від тривалості страхового стажу та величини заробітної плати, яка виплачуватиметься особі впродовж періоду її роботи. Також інформувала учнів про переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України, звернула увагу, що такий сервіс надає можливість зручно та оперативно взаємодіяти з органами Фонду.

1 - Пенсійники області проводять Дні відкритих дверей для молоді2 - Пенсійники області проводять Дні відкритих дверей для молоді

background Layer 1