Пропустити навігацію

У Звенигородському районі провели «День відкритих дверей Пенсійного фонду»

1 1 300x146 - У Звенигородському районі провели «День відкритих дверей Пенсійного фонду»«День відкритих дверей Пенсійного фонду» для жителів Звенигородського району організували фахівці районного відділу обслуговування громадян.

Начальник сервісного центру Леся Пона поінформувала про актуальні зміни у пенсійному законодавстві, відповіла на запитання щодо первинного призначення, розрахунку майбутньої пенсії, її перерахунку, попередньої перевірки достовірності документів.

Спеціалісти ознайомили відвідувачів зі специфікою роботи та основними напрямками роботи Пенсійного фонду, перевагами отримання легального прибутку, умовами та порядком призначення пенсії, можливостями нових електронних сервісів Фонду. Зазначили, що за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України кожна особа може перевірити надання роботодавцем звітності, сплати ним єдиного соціального внеску, зарахування періоду роботи до страхового стажу. За допомогою нової послуги смс-інформування пенсіонери мають змогу дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк її припинення.

Усі відвідувачі отримали індивідуальні консультації, інформаційно-роз’яснювальні матеріали та буклети з обговорюваних тем.

Довідково. На 01.06.2019 на обліку в Звенигородському відділі обслуговування громадян перебувають 21,6 тис. осіб. У районі на веб-порталі Фонду зареєстровано майже 1,3 тис. фізичних осіб та 66 юридичних осіб.

background Layer 1