Пропустити навігацію

На Черкащині продовжується співпраця із громадськими організаціями

У Чигиринському відділі обслуговування громадян відбулася зустріч із воїнами-інтернаціоналістами, на якій обговорили шляхи подальшої співпраці з Чигиринською районною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Сторонами підписано угоду про співпрацю, яка передбачає інформаційно-роз’яснювальну роботу, обмін інформацією, методичну та практичну допомогу, надання консультацій, роз’яснень щодо застосування пенсійного законодавства учасникам бойових дій в Афганістані та інших миротворчих операціях, участь у заходах. Затверджено склад робочої групи з оперативного розгляду проблемних питань  пенсійного забезпечення членів Спілки.

Начальник Чигиринського відділу обслуговування громадян Оксана Філоненко поінформувала присутніх про особливості пенсійного забезпечення учасників бойових дій та інвалідів війни, про перерахунок пенсії з першого липня 2019 року. Воїни-афганці активно брали участь в обговорені пенсійних питань, ділилися своїми думками, на всі питання, що виникли в ході бесіди, отримали змістовні відповіді.

Керівник сервісного центру звернула увагу присутніх на можливість отримувати консультації та послуги з пенсійних питань за допомогою онлайн-сервісів, зокрема веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та послуги смс-інформування.

IMG 20190711 090506 - На Черкащині продовжується співпраця із громадськими організаціями

 

 

 

background Layer 1