Пропустити навігацію

Засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати відбулося в Маньківському районі

Засідання тимчасової комісії райдержадміністрації з питань погашення заборгованості з заробітної плати, пенсії, стипендій та інших соціальних виплат відбулося в Маньківському районі. До заходу долучилася начальник Маньківського відділу обслуговування громадян Олена Лазба-Чемінава.

На засідання запрошені суб’єкти господарювання, які мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску та платежів до Пенсійного фонду України. Представник Фонду повідомила, що на 01.11.2018 загальна сума заборгованості платників із єдиного соціального внеску в Маньківському районі становить 8 806,2 тис. грн, у тому числі заборгованість фізичних осіб – 1453,5 тис. грн, а юридичних осіб – 7352,7 тис. грн. Наголосила, що сплачені внески сьогодні є запорукою державного пенсійного забезпечення в майбутньому, тому потрібно своєчасно та в повному обсязі сплачувати суми єдиного внеску.

Олена Лазба-Чемінава акцентувала, що за допомогою кабінету роботодавця на веб-порталі Пенсійного фонду України можна оперативно переглянути інформацію стосовно сплати внеску, в тому числі щодо заборгованості підприємства з цього виду платежу до Фонду.

Керівники підприємств, у яких виявлена заборгованість, поінформували про причини її виникнення та запевнили, що вона буде погашена в найкоротші терміни.

017  - Засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати відбулося в Маньківському районі

background Layer 1