Пропустити навігацію

Представники Фонду в районах пояснюють переваги користування електронними сервісами

Як правильно зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України та чим можуть бути корисними нові електронні сервіси – про це інформують фахівці Фонду в Чорнобаївському та Золотоніському районах.

На семінарі для державних службовців Чорнобаївської районної державної адміністрації головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Надія Гриценко наголосила на тому, що вдосконалюючи якість обслуговування громадян, Пенсійний фонд пропонує зручні електронні сервіси, за допомогою яких можна легко та швидко знайти потрібну інформацію, відстежити персональні дані щодо страхового стажу та сум сплачених внесків, замовити потрібні довідки та інші документи онлайн, не виходячи з дому. У Чорнобаївському районі на на веб-порталі зареєстровано 1897 користувачів (1852 фізичні особи та 45 юридичних осіб).

На зустрічі з колективом Золотоніського районного центру первинної медико-санітарної допомоги начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Ірина Козир розповіла, що завдяки послузі смс-інформування застраховані особи можуть щомісяця отримувати інформацію про зарахування періоду роботи до страхового стажу. У Золотоніському районі зареєстровано понад 1380 осіб, які користуються послугою смс-інформування. Не менш зручним у користуванні є отримання довідок із підтвердженням QR-кодом. Роздрукувавши їх на веб-порталі, звертатися за підписом посадової особи до Фонду не потрібно.

Фахівці пояснювали людям, що електронні сервіси створені, аби спростити отримання інформації, зробити взаємодію з Фондом зручною та оперативною.

1 7 - Представники Фонду в районах пояснюють переваги користування електронними сервісами

2 4 - Представники Фонду в районах пояснюють переваги користування електронними сервісами

background Layer 1