Пропустити навігацію

Призначення пенсії «в одне відвідування» – «Тема дня» на «UA: Черкаси»

Про впровадження «E-пенсії» поінформували представники головного управління Фонду в Черкаській області у вечірній програмі «Тема дня» на телеканалі «UA: Черкаси».

Перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Анна Вовкогон розповіла, як покроково скористатися сервісом призначення пенсії «в одне відвідування», які документи потрібні, навіщо запроваджено таку послугу та скільки потрібно буде чекати на розгляд заяви на призначення пенсії, поданої в електронному вигляді.

Заступник начальника управління – начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Людмила Хижняк акцентувала, що призначення пенсії «в одне відвідування» – не єдина послуга, доступна для користувачів вебпорталом електронних послуг Фонду. Багато цікавого та корисного для себе там зможуть знайти і пенсіонери, і застраховані особи, і страхувальники. Пенсійний фонд постійно дбає про своїх клієнтів та прагне економити їхній час, що є можливим саме завдяки дистанційному отриманню послуг. 

Відповідаючи на запитання ведучої, фахівці Фонду наголосили, що розробка сервісу «E-пенсії» є вимогою часу, адже пенсіонери зараз стали значно мобільнішими і в майбутньому лише збільшуватиметься кількість таких осіб передпенсійного віку. Із початку року в області вже призначено понад 14 тисяч пенсій, протягом місяця з початку впровадження сервісу ним скористалося 26 осіб. Для максимальної обізнаності жителів регіону про нові можливості вебпорталу пенсійники продовжують масштабну інформаційно-роз’яснювальну кампанію: виступають на телебаченні та радіо, зустрічаються з трудовими колективами, публікують статті в пресі, проводять пресконференції та брифінги.

Відеосюжет можна переглянути тут.

DSC 0988  - Призначення пенсії «в одне відвідування» – «Тема дня» на «UA: Черкаси»

background Layer 1