Пропустити навігацію

Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

Переваги користування сервісом призначення пенсії «в одне відвідування» пояснювали представники Фонду під час зустрічей з трудовими колективами у районах.

Учителі та лікарі Чорнобаївщини, бібліотекарі Смілянщини, працівники райдержадміністрації Маньківщини, центру зайнятості у м. Ватутіне, освітяни Золотоніщини, працівники ПАТ «Черкасиобленерго» в Тальнівському районі та банків Драбівщини дізналися про нові можливості вебпорталу. Фахівці Фонду розповіли, що застраховані особи за допомогою електронного сервісу можуть контролювати сплату роботодавцем страхових внесків та зарахування періоду роботи до страхового стажу, переглядати персональні дані щодо розмірів нарахованого заробітку, суми сплачених внесків та тривалість страхового стажу, нарахування та перерахунки пенсійних виплат.

Для майбутніх пенсіонерів із серпня доступна нова послуга призначення пенсії «в одне відвідування», що передбачає подання всіх необхідних документів дистанційно. Представники Фонду наголошували, що запровадження такої системи спрощує взаємодію громадян із Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг.

Довідково. У рамках інформаційної кампанії щодо призначення пенсії «в одне відвідування» в регіоні проведено понад 90 зустрічей з трудовими колективами.

1 025 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

2 029 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

3 017 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

4 003 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

5 029 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

6 008 - Трудовим колективам області – про новий сервіс Пенсійного фонду

background Layer 1