Пропустити навігацію

На Чигиринщині – засідання круглого столу з ветеранами АТО

Питання, пов’язанні з соціальним забезпеченням ветеранів учасників АТО/ООС Чигиринщини, обговорили під час круглого столу за участю головного спеціаліста Чигиринського відділу обслуговування громадян.

Представник Фонду розповіла про впровадження системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі «Е-пенсія»: призначення пенсії в «один дотик», подання заяви та завантаження пакету сканованих документів для призначення пенсії, а також про порядок реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України. Учасникам заходу роз’яснили механізм липневого перерахунку пенсії, надбавок і підвищень до пенсії, розміри яких визначають від прожиткового мінімуму, зміни в пенсійному забезпеченні до кінця року. Увагу присутніх акцентували, що зусилля фахівців Фонду передусім спрямовані на покращення якості обслуговування та економію часу громадян.

Довідково. На обліку в Чигиринському відділі обслуговування громадян перебувають 9,8 тис. пенсіонерів, із них 374 особи – ветерани АТО. У районі зареєстровано 1668 користувачів вебпорталом Пенсійного фонду України (1620 фізичних осіб і 48 юридичних осіб).

MG 8202  - На Чигиринщині – засідання круглого столу з ветеранами АТО

background Layer 1