Пропустити навігацію

На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

Талант фотохудожників і моделей змогли проявити діти працівників Фонду, взявши участь у конкурсі до Дня Незалежності України. Для цього їм потрібно було відвідати визначні місця рідного краю та зробити світлини разом із батьками.

Фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей» організував обком профспілки працівників Пенсійного фонду. Надсилали світлини з 31 липня до 25 серпня. Учасниками стали понад 40 маленьких мандрівників. Вони разом зі своїми батьками відвідали дендрологічний парк «Софіївка» та єдиний в Східній Європі фентезі-парк «Нова Софіївка» (Уманщина), резиденцію гетьмана Богдана Хмельницького в с. Суботів (Чигиринщина), приватний історико-етнографічний музей-скансен «Козацькі землі України» (Чорнобаївщина), Шевченківський національний заповідник (Канівщина), історико-культурний заповідник «Трипільська культура» та мисливський замок графа Наришкіна-Шувалова (Тальнівщина). Це лише частина визначних місць, які можна знайти в туристичному путівнику Черкащини. Комісія конкурсу вирішила, що кожен учасник гідний нагороди, тому всі нагороджені дипломами, а найактивніші – цінними подарунками.

– Ми дякуємо насамперед батькам за те, що виховують дітей небайдужими та охочими дізнаватися нове. Молоді бажаємо і надалі подорожувати, пізнавати світ, але попри всі побачені визначні місця залишатися патріотами рідної землі, – наголошує голова обкому профспілки працівників головного управління Тамара Ночовник.

fontan Dendropark m.Uman - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

fontan Druzhby m.Uman - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

Olya Anatolij ta Maryna Smakograj - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

Tarasova gora CHernecha gora Danylo YAkubyk - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

IMG ff7f4d43f722323ce0e64d218ee38ea8 V - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

Kanivskyj Uspenskyj sobor Sv. Georgiya Danylo YAkubyk ta Maksym CHmil z didusem O.Verbuk - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

hdfhdjf - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

IMG f533c1bff2cd5f22698e0b0e984688db V - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

fgghhj - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

20190823 165210 - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

20190819 193044 - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

20190819 174530 - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

20190817 171951 - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

4 Dikiy Hutor - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»1 - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

2 Dekabrysty - На Черкащині провели патріотичний фотоконкурс «Історична та культурна Черкащина очима дітей»

background Layer 1