Пропустити навігацію

У Черкаському районі обговорили пенсійне забезпечення осіб із інвалідністю

20190923 122000 - У Черкаському районі обговорили пенсійне забезпечення осіб із інвалідністюНапередодні Міжнародного дня людей похилого віку начальник Черкаського відділу обслуговування громадян № 4 Валентина Велько за круглим столом зустрілася з представниками Черкаської обласної організації інвалідів «Союзу організації інвалідів України» та Черкаської районної організації інвалідів.

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці представників Пенсійного фонду та організацій, які опікуються особами з  інвалідністю. Валентина Велько зазначила, що на обліку в Черкаському районі перебуває 5 768 таких осіб. Розповіла, як призначається пенсія у зв’язку втратою годувальника та який страховий стаж необхідно мати, щоб отримувати пенсію по інвалідності. Окрім цього, поінформувала присутніх про запровадження нового сервісу призначення пенсії в «одне відвідування», що є зручним та комфортним для клієнтів Фонду.

Фахівець також відповіла на запитання учасників зустрічі щодо пенсійного забезпечення осіб із інвалідністю та роздала тематичні буклети.

background Layer 1