Пропустити навігацію

На Золотоніщині бухгалтерів поінформували про технічні новації Фонду

Нові сервіси та технології Пенсійного фонду презентували фахівці Фонду на семінарі для бухгалтерів підприємств, установ, організацій, який відбувся в Золотоніському відділі обслуговування громадян.

Начальник Золотоніського відділу обслуговування громадян Вікторія Карасьова поінформувала про сервіс призначення пенсії в «один дотик». Акцентувала, що нова послуга дозволяє подати документи для призначення пенсії в електронному вигляді, завдяки чому зменшуються витрати часу для відвідування сервісного центру.

Начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 4 Ірина Козир повідомила учасникам семінару про найпоширеніші помилки в звітності та шляхи їх усунення, порядок внесення змін до облікових карток застрахованих осіб та можливість самостійно отримувати довідки про страховий стаж працівників на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст відділу наповнення бюджету фінансово-економічного управління Наталія Гуримська наголосила на важливості дотримання страхувальниками законодавства про працю та соціальних стандартів щодо оплати праці найманим працівникам. Звернула увагу на негативні наслідки нарахування заробітної плати менше законодавчо встановленого розміру та вплив розміру сплаченого єдиного внеску на майбутню пенсію.

Довідково. У Золотоніському районі на вебпорталі Пенсійного фонду України зареєстровано 4511 користувачів, із них 4456 фізичних осіб і 55 юридичних осіб.

DSC06761  - На Золотоніщині бухгалтерів поінформували про технічні новації Фонду

background Layer 1