Пропустити навігацію

Фахові консультації надають спеціалісти Фонду в агентських пунктах області

Пенсійне законодавство пояснюють відвідувачам фахівці Фонду під час прийомів у агентських пунктах сіл Косарі (Кам’янський район) та Гельмязів (Золотоніський район).

Представники Кам’янського відділу обслуговування громадян Олександр Ціперко та Аліна Левенець поінформували громадян про порядок обчислення пенсійних виплат, наявний страховий стаж, перелік документів для призначення пенсії. Також повідомили про переваги користування вебпорталом Фонду, онлайн-сервіси, презентували нову послугу призначення пенсії в «одне відвідування» та мобільний додаток вебпорталу.

Фахівець Золотоніського відділу обслуговування громадян Людмила Вольська розповіла відвідувачам про зміни в пенсійному забезпеченні, перерахунок пенсії з першого липня 2019 року, залежність пенсійної виплати від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, пояснила механізм розрахунку пенсії.

Довідково.  Жителями с. Косарі проживає близько 2 000 осіб, із них 791 пенсіонер. Жителями с. Гельмязів проживає 4750 осіб, із них 1 684 – пенсіонери.

1 1 - Фахові консультації надають спеціалісти Фонду в агентських пунктах області

2 1 - Фахові консультації надають спеціалісти Фонду в агентських пунктах області

background Layer 1