Пропустити навігацію

Спеціалісти по роботі з персоналом удосконалили  свої знання на семінарі в Черкасах

Практичні аспекти організації роботи служби управління персоналом Фонду в області обговорили під час короткострокового семінару, який відбувся сьогодні в центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду в Черкаській області Анна Вовкогон зазначила, що в зв’язку з постійними змінами фахівцям необхідно тримати руку на пульсі, вдосконалювати знання законодавства та дбати про підвищення власного професійного рівня. Велике значення має їхня робота, адже від добору відповідальних, кваліфікованих та цілеспрямованих працівників залежить якість виконання  всіх поставлених завдань.

Протягом навчання фахівці з управління персоналом провели лекції щодо основних напрямів діяльності служби, практичних аспектів застосування положень Закону України «Про державну службу», порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, основних вимог до проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорії «Б», «В» та вимог до складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності держслужбовців тощо.

DSC 1281  - Спеціалісти по роботі з персоналом удосконалили  свої знання на семінарі в Черкасах

background Layer 1