Пропустити навігацію

Пенсійні уроки для учнів проводять у районах представники Фонду

Обирати легальну зайнятість закликали пенсійники учнів під час тематичних уроків у районних школах. Запевняли, що саме офіційне працевлаштування забезпечить можливість користуватися соціальними гарантіями та впевненість у майбутньому.

Із учнями загальноосвітньої школи № 2 спілкувався начальник Кам’янського відділу обслуговування громадян Олександр Ціперко, Орловецької середньої школи – заступник начальника Городищенського відділу обслуговування громадян Любов Войцешко, гімназії № 3 – начальник Шполянського відділу обслуговування громадян Борис Курінний.

Під час пенсійних уроків акцентовано увагу на необхідності легального працевлаштування, негативних наслідках отримання заробітної плати «в конвертах», залежності страхового стажу від сплати внесків. Учням розповіли також про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування з моменту, коли вони стануть студентами. Із особливою цікавістю слухачі сприйняли інформацію про переваги користування вебпорталом Фонду та мобільним додатком.

Фахівці Фонду продемонстрували відеоролики соціальної реклами Фонду, відповіли на запитання учнів та роздали інформаційні буклети з теми.

Довідково. Із початку року фахівці пенсійної служби провели 28 уроків для учнів та студентів, у яких взяли участь 643 особи.

1 2 - Пенсійні уроки для учнів проводять у районах представники Фонду

background Layer 1