Пропустити навігацію

Зустріч із трудовим колективом «Нової пошти» на Черкащині  

 Про сучасні дистанційні сервіси Пенсійного фонду України та переваги легального працевлаштування фахівці Кам’янського відділу обслуговування громадян продовжують роз’яснювати трудовим колективам району.

Начальник  відділу  обслуговування громадян  Олександр Ціперко під час зустрічі з працівниками Кам’янського відділення «Нової пошти» розповів про основні аспекти пенсійного законодавства, про визначення права на пенсію, залежність майбутньої пенсії від страхового стажу та величини заробітної плати, про порядок виплати пенсії працюючим пенсіонерам.

Присутнім вкотре наголосили на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю, контролю за сплатою єдиного соціального внеску. «Дбати про соціальні гарантії та майбутню пенсію уже сьогодні  можна дистанційно, за допомогою нових інформаційних технологій Пенсійного фонду України: веб-порталу електронних послуг і смс-інформування», ― зауважив фахівець.

Учасники заходу отримали інформаційно-роз’яснювальні матеріали з пенсійної тематики та мали змогу подати заяву на отримання онлайн-послуг Пенсійного фонду України.

Наприкінці зустрічі працівники Кам’янського відділення «Нової пошти» підтримали інформаційну акцію пенсійників та взяли участь у флешмобі «Ми за легальну заробітну плату».

Довідково: із моменту запровадження смс-інформування близько 20 тисяч жителів області скористувались цією послугою, кількість користувачів веб-порталом за 2018 рік збільшилася на 16 267 осіб, на початок 2019 року їх зареєстровано 44 230.

ORG JPG 0110 01.012 - Зустріч із трудовим колективом «Нової пошти» на Черкащині   

background Layer 1