Пропустити навігацію

Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

Фахівці Золотоніського сервісного центру головного управління Фонду в Черкаській області розпочали прийом громадян у новому відремонтованому приміщенні.

Робочі місця працівників оснащені сучасною комп’ютерною технікою, у залі обслуговування розміщено камери відеоспостереження. Завдяки безкоштовному Wi-Fi та наявності місця для роботи за комп’ютером відвідувачі можуть скористатися онлайн-сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду.

Для пенсіонерів Золотоніського району в залі очікування встановлено сучасні меблі, кулер із питною водою та монітор, на якому транслюються інформаційні відео про пенсійну сферу.

Подбали також про доступність сервісного центру для осіб з інвалідністю, розмістивши кнопку виклику спеціаліста, таблички із шрифтом Брайля. Вхід до приміщення облаштовано пандусом, тактильними смугами та звуковим орієнтиром типу «Метроном».

–  Одним із пріоритетних напрямів нашої роботи в цьому році є оновлення сервісних центрів області відповідно до Стандартів обслуговування громадян. Надання професійних послуг громадянам із використанням сучасних інформаційних технологій є вимогою часу, над вдосконаленням цього процесу щоденно працюють усі фахівці Фонду в області, – зазначила під час відкриття сервісного центру начальник головного управління Світлана Зінник.

Довідково:

  • Золотоніський сервісний центр обслуговує 21 338 пенсіонерів.
  • На Золотоніщині зареєстровано 15 275 застрахованих осіб та 3 390 роботодавців.
  • У Золотоніському сервісному центрі працює 41 фахівець Фонду.
  • Фахівці Золотоніського сервісного центру з початку року надали відвідувачам 23 630 послуг.

DSC 00 1 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

DSC 00 6 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

DSC 00 5 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

DSC 00 4 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

DSC 00 3 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

DSC 00 2 - Оновлений сервісний центр запрацював на Черкащині

background Layer 1