Пропустити навігацію

Про актуальні аспекти пенсійного законодавства –в об’єднаних територіальних громадах

Інформаційно-роз’яснювальна робота представників Фонду на віддалених робочих місцях в об’єднаних територіальних громадах Черкащини триває.

Основні зміни в пенсійному законодавстві окреслили пенсійники жителям Межиріцької, Єрківської, Балаклеївської, Березняківської, Тернівської, Ротмістрівської об’єднаних територіальних громад. Фахівці розповіли про порядок призначення та перерахунку пенсії залежно від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосили на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю.

Представники Пенсійного фонду ознайомили громадян зі способами реєстрації на вебпорталі електронних послуг і зазначили, що за допомогою нього можна скористатися послугами Фонду дистанційно, не витрачаючи час для особистого звернення до сервісних центрів. Також поінформували про новий сервіс призначення пенсії в «одне відвідування».

Під час прийомів відвідувачам надано індивідуальні консультації та роздано інформаційні буклети з питань пенсійного забезпечення.

Довідково. Із початку року фахівці Фонду в області провели понад 400 зустрічей з населенням за місцем проживання. На них були присутні 3,4 тис. осіб.

1 - Про актуальні аспекти пенсійного законодавства –в об’єднаних територіальних громадах

2 - Про актуальні аспекти пенсійного законодавства –в об’єднаних територіальних громадах

3 - Про актуальні аспекти пенсійного законодавства –в об’єднаних територіальних громадах

background Layer 1