Пропустити навігацію

Прийоми в агентський пунктах області – ефективний спосіб комунікації з пенсіонерами

Зміни в пенсійному законодавстві роз’яснюють працівники Фонду під час прийомів у агентських пунктах області.

Із пенсіонерами с. Мошурів, що на Тальнівщині, спілкувалася начальник Тальнівського відділу обслуговування громадян  Наталія Толдонова. Жителів с. Макіївка Смілянського району відвідав провідний спеціаліст Смілянського відділу обслуговування громадян Олексій Осадчий. Послуги на віддалених робочих місцях фахівці надають через доступ до інформаційних систем Пенсійного фонду за допомогою мережі Інтернет та захищених носіїв інформації (ключі е-Тoken).

Представники Фонду поінформували відвідувачів про перерахунок пенсії, який планується з 1 грудня 2019 року, виплату пенсії працюючим пенсіонерам, доплату дітям війни. Розповіли, що Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду.

Йшлося також про способи перевірки наявності та тривалості  страхового стажу застрахованої особи. Фахівці зауважили, що на вебпорталі електронних послуг Фонду можна переглянути дані електронної персональної облікової картки застрахованої особи, свої звернення до Фонду, стан їх обробки, подати заяву на призначення та перерахунок пенсії, переглянути свою електронну пенсійну справу та скористатися іншими функціями, перелік яких постійно розширюється.

Довідково. У с. Мошурів проживає 625 пенсіонерів, у с. Макіївка – 470 пенсіонерів.

IMG 98 1 - Прийоми в агентський пунктах області – ефективний спосіб комунікації з пенсіонерами

IMG 99 2 - Прийоми в агентський пунктах області – ефективний спосіб комунікації з пенсіонерами

 

 

 

 

 

 

background Layer 1