Пропустити навігацію

Світлана Зінник: «Фокус уваги працівників Фонду – толерантне ставлення до відвідувачів»

Працівники Пенсійного фонду, їхній зовнішній вигляд і ставлення до людей – аспекти, що формують враження відвідувачів про систему в цілому. На цьому сьогодні під час звітно-виборчої конференції обкому профспілки працівників Пенсійного фонду України акцентувала начальник головного управління Фонду в області Світлана Зінник.

Під час заходу йшлося про проведену протягом останніх п’яти років роботу обласної профспілкової організації, основні напрями її діяльності, а також переобрано голову обласної профспілкової організації працівників.

Начальник головного управління Фонду в області Світлана Зінник зазначила, що в головному управлінні зараз працює 764 особи, всі вони є членами профспілки. Покращення умов для працівників та відвідувачів сервісних центрів Фонду – необхідна ділянка роботи, адже ставлення колективу до свого місця роботи та зовнішній вигляд приміщень неабияк впливають на формування іміджу пенсійної системи. Цього року з 23 відділів обслуговування громадян відремонтовано 22, наступного року ремонти в сервісних центрах триватимуть. Світлана Зінник подякувала представникам профспілки за активну позицію та наголосила, що основними завданнями працівників Пенсійного фонду, як і раніше, залишатиметься не лише якісне надання пенсійних послуг, а й збереження позитивної робочої атмосфери у відділах обслуговування громадян.

Голова обкому профспілки пенсійників Черкащини Тамара Ночовник зазначила, що профспілка і надалі дбатиме про дотримання соціальних гарантій і норм трудового законодавства, створення безпечних, комфортних умов праці та організацію культурного відпочинку в усіх колективах області.

DSC 0382  - Світлана Зінник: «Фокус уваги працівників Фонду – толерантне ставлення до відвідувачів»
????????????????????????????????????
background Layer 1