Пропустити навігацію

У головному управлінні відбулося фахове навчання для працівників контрольно-перевірочної роботи

Про пріоритети та актуальні питання діяльності управління контрольно-перевірочної роботи поінформувала начальник управління Наталія Костюша працівників відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 (м. Черкаси) в рамках фахового семінару.

Під час заходу йшлося про пріоритетні завдання та основні напрямки удосконалення організації контрольно-перевірочної роботи, практичні аспекти здійснення контрольно-перевірочних заходів, актуальні питання застосування законодавства з питань проведення перевірок довідок про заробітну плату (стаж) та цільового використання коштів Пенсійного фонду України.

Учасники семінару обговорили проєкти документів, які набудуть чинності в 2020 році, щоб забезпечити єдиний підхід до оформлення результатів проведення планових чи позапланових заходів державного нагляду Пенсійним фондом України.

За результатами семінару-навчання фахівці Фонду склали тести на знання законодавства щодо особливостей здійснення контрольно-перевірочних заходів.

Довідково. В управлінні контрольно-перевірочної роботи працюють 50 фахівців. У середньому кожен працівник здійснює близько 30 контрольно-перевірочних заходів на місяць.

IMG 2d3ec4ba41b816c82b2523a45b54cb63 V - У головному управлінні відбулося фахове навчання для працівників контрольно-перевірочної роботи

 

background Layer 1