Пропустити навігацію

Флешмоб головного управління: пенсійники – за легальну зарплату

Обирати офіційне працевлаштування закликали людей на флешмобі в центрі міста працівники головного управління Фонду в області. Із гаслом «Поважай свою працю – захищай свої права!» запевняли, що отримання легальної зарплати є більш вигідним рішенням, аніж тимчасова вигода від незадекларованої винагороди.

Представники головного управління акцентували, що офіційна зайнятість є захистом і гарантією дотримання страхувальником трудового законодавства. Сплата роботодавцем страхових внесків дозволяє зарахувати період роботи найманого працівника до страхового стажу, а в майбутньому – розраховувати на пенсію. Через вебпортал Пенсійного фонду України кожна людина може перевірити, чи сплачує страхувальник за неї внески і в якому розмірі.

Пенсійники надавали експрес-консультації перехожим, роздавали брошури та буклети. Такі інформаційні акції привертають увагу людей до актуальних питань сьогодення і спонукають у майбутньому робити правильний вибір на користь офіційного працевлаштування.

Довідково. На Черкащині загальна кількість застрахованих осіб, згідно зі звітами страхувальників за жовтень 2019 року, становить 264 768 осіб, що на 559 осіб більше, ніж у жовтні  минулого року.

DSC 0575  - Флешмоб головного управління: пенсійники – за легальну зарплату

background Layer 1