Пропустити навігацію

Шановні пенсіонери! Повідомляйте про зміну паспорта Пенсійний фонд

1 14849237576870 21E2 - Шановні пенсіонери! Повідомляйте про зміну паспорта Пенсійний фондФахівці головного управління Фонду на Черкащині постійно працюють над верифікацією та актуалізацією даних осіб, щодо яких отримано інформацію Державної міграційної служби про визнання недійсними, втраченими або викраденими  документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Нагадуємо, що застраховані особи повинні повідомляти Пенсійний фонд протягом десяти днів із моменту виникнення таких обставин про:

– зміну даних, що вносяться до персональної облікової картки в Реєстрі застрахованих осіб;

– виїзд за межі держави;

– зміну статусу застрахованої особи.

Пенсіонерам, які з моменту призначення пенсії змінили паспорт, слід звернутися до сервісних центрів Фонду для внесення актуальних паспортних даних до бази даних отримувачів виплат Пенсійного фонду України. Акцентуємо, що саме на підставі цієї бази формуються документи, за якими здійснюється виплата пенсійних коштів.

Якщо ви отримали повідомлення від Пенсійного фонду про необхідність звернення до сервісного центру для ідентифікації та актуалізації даних – просимо зробити це без зволікання. Із собою потрібно мати паспорт (у вигляді книжечки або ІD-картки з витягом щодо реєстрації місця проживання) або посвідку на постійне проживання.

Якщо ви не можете відвідати сервісний центр за станом здоров’я – телефонуйте за вказаним у повідомленні телефоном або на «гарячу телефонну лінію» відділу обслуговування громадян, аби узгодити зручний для вас порядок підтвердження відповідних документів.

Будьте уважними та ставтеся відповідально до власних даних в інформаційній базі Фонду!

background Layer 1