Пропустити навігацію

Звенигородські пенсійники взяли участь у засіданні ветеранської організації

1 - Звенигородські пенсійники взяли участь у засіданні ветеранської організаціїПро зміни в пенсійному законодавстві поінформувала начальник Звенигородського відділу обслуговування громадян Леся Пона на розширеному засіданні президії районної і міської організації ветеранів.

У заході також взяли участь представники управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування та соціальні партнери.

Під час засідання обговорили питання пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, соціального захисту ветеранів і людей з інвалідністю. Леся Пона зазначила, що в Звенигородському районі зареєстровано 21 425 пенсіонерів і 4 750 ветеранів праці, розповіла про призначення пенсії різних видів, її перерахунок працюючим пенсіонерам із урахуванням стажу та заробітної плати, особливості виплати пенсії працюючим пенсіонерам. Звернула увагу на впроваджені Пенсійним фондом електронні сервіси – вебпортал Фонду, смс-інформування, призначення пенсії в «одне відвідування», що спрощує взаємодію громадян із Пенсійним фондом і забезпечує комфортні умови для отримання послуг.

Після заходу представник Фонду надала учасникам індивідуальні консультації щодо пенсійного забезпечення.

background Layer 1