Пропустити навігацію

Фахівці Золотоніщини, Шполянщини та Канівщини нагадують про дотримання трудового законодавства

Неофіційне працевлаштування є неприпустимим – вкотре акцентували підприємцям та найманим працівникам Золотоніського, Шполянського та Канівського районів фахівці головного управління Пенсійного фонду.

Інформаційні заходи спільно з колегами з Державної податкової служби, Центру зайнятості, управління соціального захисту пенсійники проводять для працівників місцевих закладів торгівлі, послуг та громадського харчування. Пояснюють переваги сплати страхових внесків, роздають спеціальні пам’ятки про наслідки отримання зарплати «в конвертах» та нові розміри штрафних санкцій. Фахівці Фонду наголошують: користувачі вебпорталом Пенсійного фонду можуть контролювати, в якому розмірі роботодавець сплатив страхові внески та чи зараховано період роботи до страхового стажу.

Довідково. Загальна кількість застрахованих осіб (найманих працівників) у Золотоніському районі, згідно зі звітами страхувальників за грудень 2019 року, становить 13 550 осіб. У Шполянському районі – 6 107 осіб, у Канівському – 8 272 особи.

20200130 123458 1 - Фахівці Золотоніщини, Шполянщини та Канівщини нагадують про дотримання трудового законодавства

IMG 20200127 153622 2 - Фахівці Золотоніщини, Шполянщини та Канівщини нагадують про дотримання трудового законодавства

background Layer 1