Пропустити навігацію

Учням Школи комп’ютерної грамотності пояснили переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду

Електронні сервіси Пенсійного фонду, які значно полегшують отримання інформації та послуг, презентувала пенсіонерам-учням Черкаської школи комп’ютерної грамотності фахівець Фонду з супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Людмила Хижняк.

 

Представник Фонду поінформувала пенсіонерів про:

 

  • способи реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду за допомогою логіну, пароля та кваліфікованого електронного підпису;

 

  • основні можливості порталу – перегляд власної пенсійної справи, формування довідок, запис на прийом до фахівця Пенсійного фонду, подання звернення та ін.;

 

  • нові електронні сервіси Фонду (призначення пенсії в «один дотик», «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка»).

 

– Вебпортал електронних послуг має зручний інтерфейс. Зазначено кожен крок, який потрібно зробити для перегляду інформації чи користування послугою. Також Пенсійний фонд України розробив детальні відеоінструкції, дотримуючись яких пенсіонер може бути впевнений, що зробив усе правильно, – зазначила Людмила Хижняк.

 

Під час «уроку» пенсіонерам продемонстрували відеоролики соціальної реклами про вебпортал, нові електронні сервіси та роздали тематичні брошури.

 

Довідково. На Черкащині зареєстровано 55 693 користувачі вебпорталом Пенсійного фонду України (54 955 громадян і 738 юридичних осіб).

DSC 0431 2 - Учням Школи комп’ютерної грамотності пояснили переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду

DSC 0437 3 - Учням Школи комп’ютерної грамотності пояснили переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду

DSC 0439 4 - Учням Школи комп’ютерної грамотності пояснили переваги користування вебпорталом Пенсійного фонду

 

 

 

background Layer 1