Пропустити навігацію

НАЗК відкрило новий сервіс – багатоканальну «гарячу лінію» для суб’єктів декларування

NAZK hot line    - НАЗК відкрило новий сервіс – багатоканальну «гарячу лінію»  для суб’єктів декларуванняВідповіді на запитання щодо заповнення декларацій та роботи з Реєстром декларацій можна отримати за телефоном багатоканальної «гарячої лінії» Національного агентства з питань запобігання корупції: +38(044)200-06-94.

Із понеділка до п’ятниці з 8:00 до 18:00 без перерви суб’єкти декларування мають змогу отримати консультацію від фахівців Національного агентства. Сервіс із надання консультацій також працює цілодобово. В автоматичному режимі можна отримати відповіді на найбільш поширені запитання, які виникли в суб’єктів декларування з початку кампанії подання щорічних декларацій. 

Крім цього, на офіційному сайті Національного агентства для суб’єктів декларування передбачена можливість надіслати своє запитання в електронній формі або за електронною адресою: support@nazk.gov.ua.

Нагадаємо, що інформація щодо заповнення декларацій постійно розміщена  в публічному Telegram-каналі НАЗК та на офіційній сторінці Національного агентства в соціальній мережі «Фейсбук».

Роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю опубліковано на офіційному сайті Національного агентства за покликанням: https://nazk.gov.ua/wp-content/uploads/2020/02/Rozyasnennya-2020-finish-12.02.2020.pdf

 

Джерело: https://nazk.gov.ua/uk/novyny/nazk-vidkrylo-novyj-servis-rozpochala-robotu-bagatokanalna-garyacha-liniya-dlya-sub-yektiv-deklaruvannya/  

background Layer 1