Пропустити навігацію

На портал електронних послуг Пенсійного фонду України можна увійти по-новому

Новий спосіб авторизації за допомогою Інтегрованої системи електронної ідентифікації (GovID) доступний на порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та в мобільному додатку «Пенсійний фонд».

 

Функція ідентифікації особи GovID об’єднує в собі ідентифікацію за допомогою мобільного оператора (MobileID) або банку (BankID).

 

Для авторизації на вебпорталі за допомогою GovID необхідно зробити такі кроки:

 

  • Під час входу на портал оберіть пункт меню «За GovID», а також виберіть, як ви бажаєте увійти – як фізична чи юридична особа. Після цього вас буде перенаправлено до Інтегрованої системи електронної ідентифікації.

 

  • Якщо бажаєте авторизуватися за номером своєї банківської картки (BankID), оберіть пункт меню «НБУ». Із переліку банків, що надають клієнтам можливість електронної ідентифікації для надання послуг через Інтернет, оберіть той, клієнтом якого ви є.

Якщо бажаєте авторизуватися за номером свого мобільного телефона (MobileID), оберіть відповідного оператора зв’язку. Зараз послуги авторизації за MobileID надають Київстар, Vodafone та Lifecell.

 

  • Пройдіть процедуру ідентифікації. Будьте готові, що система запитає вашої згоди на передачу персональних даних до Пенсійного фонду України.

 

Можливість по-новому увійти на портал електронних послуг Пенсійного фонду України та в мобільному додатку «Пенсійний фонд» дозволить громадянам економити час та оперативно отримувати необхідну інформацію, маючи для цього доступні інструменти – номер мобільного телефону або банківську картку.

 

Будь відповідальним на карантині – користуйся онлайн-можливостями сучасного світу!

 

gov ID - На портал електронних послуг Пенсійного фонду України можна увійти по-новому

background Layer 1