Пропустити навігацію

Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

Фахівці Пенсійного фонду постійно підвищують свій професійний рівень. Через карантинні обмеження методика навчань була змінена, однак освітній процес вирішено не припиняти, а проводити в онлайн-режимі.

 

У першому півріччі цього року 19 працівників головного управління взяли участь у професійних тренінгах Пенсійного фонду України для державних службовців. Усі вони успішно склали тести, тому їх визначено внутрішніми тренерами головного управління. Ці працівники проводили навчання за відповідним напрямком професійної діяльності працівників головного управління протягом 30 календарних днів з дати закінчення відповідного професійного тренінгу. У першому півріччі проведено 14 внутрішніх тренінгів, у яких узяв участь 331 слухач (43 % працівників головного управління).

 

Фахівці Фонду вдосконалювали свої знання щодо ведення бухгалтерського обліку, захисту персональних даних застрахованих осіб, призначення пенсії за віком, використання вебзастосунку «Redmine» для планування роботи, організації внутрішнього аудиту, практичних аспектів здійснення контрольних заходів, виплати пенсії та ін.

 

Начальник управління по роботі з персоналом Віталій Федоренко підкреслює, що участь у професійних тренінгах є важливою частиною роботи кожного фахівця Фонду, оскільки дає змогу розширити кругозір, дізнатися про актуальні зміни в професійній сфері та використати отриману інформацію в щоденній роботі. Онлайн-формат навчання не змінив основного – бажання працівників навчатися та обмінюватися досвідом, тому робота в цьому напрямі триватиме й надалі.

GOLOVNA - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

20200525 154035  - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

IMG 2a101b9e7fd541a2dcdbef84e014887e V - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

20200525 160351  - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

DSC 0435 - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

DSC 0566 - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

20200525 160850  - Карантинне навчання: цьогоріч фахівці Фонду покращували свої знання онлайн

 

background Layer 1